Saturday, 11 March 2017

Borong Tudung Murah

Bismillahirahmanirahim....
Assalamualaikum.....

Nak borong tudung tapi tak tahu kat mana???
Jom borong dengan kami.
Apa yang menarik bila borong dengan kami???

♥Pelbagai jenis tudung
♥Harga yg murah
♥Warna random
♥Harga termasuk posted
♥Borong diutamakan
♥Borong serendah 10pc & 20pc
♥Retail pun ada
♥FREE GIFT
♥Nak join group borong pun boleh hanya klik link dibawah :-
     https://chat.whatsapp.com/A3a1lAkYqC5C7cigcIx0Cw
     atau
     https://t.me/joinchat/AAAAAEI4HxKCj6lAQ8W_Uw

♥Tak nak join group,nak whatsapp personal pun boleh hanya klik link dibawah & dah tak perlu save no telefon...
tp kena send sekali dng gambar ya...

http://wasap.my/60189157360/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20tudung%20ni

Tak nak beli tudung tapi nak beli SHAMPOO SANTAN HOMEMADE
pun boleh,klik je link dibawah :-

http://wasap.my/60189157360/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20shampoo%20santan%20ni

★★Terima Kasih★★

#AndaKayaBerjaya!
#AndaKayaBerjaya!
#AndaKayaBerjaya!
#KitaKayaBedjaya!
#AkuKayaBerjaya!
#TudungBorongMurah2
#Macam2TudungAda
#TudungTermurah
#shampoosantanhomemade
#shampootanpabahankimia

Monday, 9 January 2017

Bawal Turkey Bidan 60

Tudung turkey murah2

Bidan 60" hanya RM25 sehelai sahaja
Borong lagi murah
5 helai ke atas RM20 SEHELAI
nak tahu lebih lanjut wsap 0189157360