Sunday, 22 October 2017

Perbezaan Garam Biasa dengan Garam Aura Rezeki

Apa Beza garam yang kita guna masak dgn garam bukit aura rezeki ?

1) Warna yang lain ; Garam Biasa warna putih dan garam Bukit Himalaya warna oren @ pink gituu

2) garam bukit aura rezeki hanya utk luaran shj. (Mandi @ rendam kaki)

3) Khasiat garam yang berbeza .

4)  Garam Bukit di bawa mandi tak Melekit , garam Biasa ( try la mandi)😜

5) Garam aura rezeki dah diruqyahkan .
      Garam biasa kau baca la sendiri ayat2 quran tuuu 💪🏻

Nak senang korang beli je garam aura rezeki . Rasai khasiat dan manfaat garam tu sendiri . Pastu jadi dropship ambo deh . Ok . ✌🏻️

Kak nor @ asieyah
agent aura rezeki
0172317699

#asieyahcollection
#agentgaramauramache
#AuraRezekiMalaysia
#jiwaiauramu  @ Asieyah's Collection

Monday, 16 October 2017

Aura Rezeki

Susahnya nak dapat garam Aura ni, terujer nak mandi garam sbb keberkesanan dan ajaibnya

Maksud diatas tu permintaan banyak tapi ejen2 yg ada tak cukup tangan nak sebarkan

Meh sambutlah tanganku dan aku ajari untuk mu, bersama kita sebarkan manfaatnya rahsia alam ini untuk jiwa jiwa dunia

#asieyahscollection
#agentaurarezekimache
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jemaahaurarezeki

Friday, 29 September 2017

Asbab Mandi GARAM AURA REZEKI

Serius!!!
.
.
Saya mati-mati tak percaya ASBAB mandi garam boleh 'meroketkan' SALE saya!".
.
Dulu masa Dr. Azizan Osman bagitau ASBAB mandi garam boleh besarkan aura dan tarik rezeki, saya memang tak percaya.
.
Macam tak logik jer! Lepas mandi garam boleh jadi positif sangat..hihi😀😀
.
Mulanya, saya tak tergerak hati nak try. Tapi bila tengok kawan-kawan sangat positif. Hati terdetik.. Awat depa ni positif jer?😠😠
.
Saya tanya sorang kakak ni, she's totally AWESOME. Saya sangat hormat dan sangat ter'inspired' dengan kejayaan beliau..👍👍💕💕
.
Beliau bagi tips mandi garam..
"Buat terapi Mandi garam, bersihkan aura dan tunekan balik energy.."
.
===
.
Esoknya, sebelum solat saya dah sediakan air. Dalam penyediaan air.. saya berdoa kepada Allah..
"Ya Allah, berikanlah ketenangan jiwa, berikanlah kekuatan, berikanlah kesihatan yang baik, dan permudahkanlah urusanku hari ini.."
"Ya Allah, positifkan mindaku, bersihkan hatiku."
.
===
.
Hari pertama, tak rasa apa-apa. Masuk hari ketiga, saya mula rasai getaran positif..😄😄
.
Saya tak marah-marah, tak maki hamun.
Saya perasan, energy yang datang setiap pagi. MasyaAllah, idea mencurah-curah. Biz kami berada di aliran yang betul, semua dengan izin Allah..
.
Sejak mandi garam dengan izin Allah, saya semakin tenang, lebih banyak bersabar, tak maki hamun, tak marah-marah lagi. Ayat-ayat yang keluar dari mulut saya totally tukar.
Dan kini saya sangat percaya dengan sumber semulajadi nikmat dari Allah ini disertai dengan doa, semuanya Dengan Izin Allah..
Alhamdulillah, moga berpanjangan energy ini dan positif mind ini..Aminnn
- Pengguna Tegar Garam Bukit
.
===
.
Terapi Garam Assyifa' Aura Rezeki. Sangat awesome!
.
===
.
Terbukti sejak jutaan tahun, garam bukit mampu membantu membesarkan dan menampal aura bocor.
.
Aura bocor, akan membuatkan anda berasa;
✔ Keletihan,
✔ Kurang tenaga,
✔ Kemurungan,
✔ Fikiran negatif,
✔ Masalah rumahtangga,
✔ Masalah bisnes
✔ Lemah sistem tenaga dalaman.
.
Aura yang POSITIF akan berfungsi sebagai MAGNET REZEKI. Apabila energi positif dipancarkan, ia akan menarik aura positif.
.
Rezeki adalah energi positif. Apabila anda sentiasa pancarkan aura positif, maka rezeki akan tertarik bagaikan magnet kepada anda.
.
===
.
Anda akan sangat-sangat RUGI jika tidak mendapatkan Garam Assyifa' Aura Rezeki kerana;
➡ ia menepis aura negatif datang kepada anda.
➡ ia membantu menampal 'AURA BOCOR', dan besarkan AURA DIRI anda.
➡ ia membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan dan Kerjaya anda.
➡ ia membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
➡ ia membantu menyerlahkan Potensi Diri.
➡ia membantu meningkatkan keyakinan diri.
.
===
.
Jangan biarkan biznes anda semakin malap dan terus layu!
Pulihkannya sekarang!
.
Cubalah Terapi Mandian Assyifa' Aura Rezeki untuk lonjakkan jualan anda ke tahap maksima!
Jiwai Auramu Hari ini👍👍👍
.

#asieyahscollection
#AgentAuraRezekiMache
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu

Testimony Garam Aura Rezeki

Untuk Pertanyaan boleh klik line di bawal :-

http://wasap.my/60172317699/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20tentang%20garam%20aura%20rezeki

Thursday, 14 September 2017

Garam Aura Lady Millionaire

❤KENAPA Lady Millionaire?❤

Asal aura adalah daripada pancaran sistem cakra.

🌈Cakra terdapat di 7 tempat utama dan ada 7 warna tersendiri iaitu di ...

ubun ubun kepala - putih
Sistem otak - ungu
Tengkuk - biru
Hati/jantung - hijau
Perut - kuning
Organ peranakan - oren
Otot /saraf tunjang - merah

Cara untuk menjaga fungsi / baikpulih sistem cakra ini adalah dgn pemakanan dan terapi warna.

Jika semuanya sihat, Maka terpancarlah Aura yg cantik!

Oleh itu...
Terapi warna dipilih daripada gabungan 7 aroma bunga daripada 7 warna yang berlainan. Setiap warna itu sangat mempengaruhi 7 sistem utama di dlm tubuh. Dan ia berfungsi secara serentak untuk memulihara 7 sistem di dlm badan..."

Gabungannya dgn garam bukit pula akan memberikan kesan maksimum yg pantas dalam mencantikkan aura. Di dapati ia cuma mengambil masa 14 hari sahaja.

*Secara ringkasnya*
"kesan gabungan garam dgn 7 warna bunga tu memberi pembesaran aura yg pantas dan cantik"

pstttt nak besarkan aura diri dengan pantas?nak cepat kesan?boleh cuba amalkan mandian garam Ladymillionare skrang ada promosi Kombo Merdeka .Lebih untung lebih jimat.

http://wasap.my/60172317699/Saya%20nak%20garam%20LM


#AuraRezekiMache
#garamMandianLadymillionare

GINCU AURA MAGIC CREAM

GINCU AURA MAGIC CREAM

Alhamdulillah syukur 1 lagi produk keluaran Aura Rezeki iaitu Aura Magic Cream

BAHAN BAHAN
Krim karamel, minyak argan, minyak jojoba, mentega Shea dan vitamin E

Harap Maklum
Jiwai AuraMu

http://wasap.my/60172317699/Saya%20nak%20gincu%20aura

JMMISWAN
#terapikecantikanaurarezeki
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu

Saturday, 11 March 2017

Borong Tudung Murah

Bismillahirahmanirahim....
Assalamualaikum.....

Nak borong tudung tapi tak tahu kat mana???
Jom borong dengan kami.
Apa yang menarik bila borong dengan kami???

♥Pelbagai jenis tudung
♥Harga yg murah
♥Warna random
♥Harga termasuk posted
♥Borong diutamakan
♥Borong serendah 10pc & 20pc
♥Retail pun ada
♥FREE GIFT
♥Nak join group borong pun boleh hanya klik link dibawah :-
     https://chat.whatsapp.com/A3a1lAkYqC5C7cigcIx0Cw
     atau
     https://t.me/joinchat/AAAAAEI4HxKCj6lAQ8W_Uw

♥Tak nak join group,nak whatsapp personal pun boleh hanya klik link dibawah & dah tak perlu save no telefon...
tp kena send sekali dng gambar ya...

http://wasap.my/60172317699/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20tudung%20ni

Tak nak beli tudung tapi nak beli SHAMPOO SANTAN HOMEMADE
pun boleh,klik je link dibawah :-

http://wasap.my/60172317699/Saya%20nak%20tahu%20lebih%20lanjut%20shampoo%20santan%20ni

★★Terima Kasih★★

#AndaKayaBerjaya!
#AndaKayaBerjaya!
#AndaKayaBerjaya!
#KitaKayaBedjaya!
#AkuKayaBerjaya!
#TudungBorongMurah2
#Macam2TudungAda
#TudungTermurah
#shampoosantanhomemade
#shampootanpabahankimia

Monday, 9 January 2017

Bawal Turkey Bidan 60

Tudung turkey murah2

Bidan 60" hanya RM25 sehelai sahaja
Borong lagi murah
5 helai ke atas RM20 SEHELAI
nak tahu lebih lanjut wsap 0172317699