Wednesday, 3 February 2016

Projek ZERO Hutang

Projek ZERO Hutang

Mungkin bg sesetengah org, cRM50 tu sikit.. tp tu bg sesetengah org, tapi kalau 1 hari anda cuma spend 1 jam SHARING KEBAIKAN PRODUK, anda dpt rm50 1 HARI , sebulan dh rm1500.Pun mungkin tak byk bg sesetengah org, tapi tak nak ke ada extra duit rm1500 utk menampung perbelanjaan keluarga...? gaji sebulan anda berapa? 10K? 20K? dh tak payah buat bisnes apa2 utk menampung perbelanjaan keluarga? hidup dh bebas hutang ke? dh ada financial freedom..??

bila tak cukup duit, runsing tak tentu pasal.. anak start sekolah, bising duit tak cukup..

Apa yg ada dalam iexp4u? peluang utk menjana ekonomi.. peluang utk bantu org sihat dgn product yg paling senang nak jual.. sebab apa senang? sbb produk kita 100% semulajadi... tu sebab senang.. pun ramai yg tak nak buat.. pun ramai yg tak nak share... hari2 hadap FB, tekan je la button 'SHARE' tu.. susah ke..? kalau share dr wall kami, no phone pun takde... pakailah.. mmg kami buat n share tu khas utk group...

sejak kebelakangan ni ramai 'bangsawan2' (istilah utk org kaya) yg dh start join iexp4u.. bukan sebab diorg tak cukup duit, tapi sebab diorg nmpak ada peluang buat duit senang... kalau takat tgk je peluang yg ada, dh join pun buat tak reti.. sendiri mau ingat la...

Ekonomi malaysia makin merudum.. kalau anda tak prepare dr sekarang, nk prepare bila lagi..? byk kajian & perangkaan ttg kejatuhan ekonomi malaysia tak lama lagi.. jangan anggap remeh ya.. ini BUKAN DOA, tapi perangkaan yg dibuat oleh pakar2 ekonomi negara...

Kita mungkin xmmpu ubah ekonomi dunia sekurangnya kita cuba ubah ekonomi keluarga kita...

FAST ACTION FAST RESULT!!!
》0189157360《
》0189157360《
》0189157360《

#ProjekZEROHutang
#Projek2016
#SharingisCaring