Saturday, 2 December 2017

Sihir

Pm or whatsapp 0172317699

BB MANJA cushion

🌸BB MANJA cushion, adalah produk yang bertaraf GMP, yang di edarkan oleh
JMV GLOBAL SDN BHD

🌺Gabungan formula hebat dari beberapa pakar kosmetik Korea membuatkan BB MANJA cushion menjadi pilihan wanita Asia

💋Isi kandungan 15g

Antara bahan-bahan yang terdapat dalam BB MANJA cushion ini adalah seperti

🐳AQUA, VITAMIN E, COLLAGEN, ZAT MINYAK LINTAH HIRUDIN & HISTAMINE

-Isi kandungan 15g/unit
- Perlindungan UV SPF 50

🌼Manfaat Minyak Lintah

Dilihat dari zat-zat yang terkandung pada lintah dan ditambah dengan ramuan-ramuan alami semulajadi yang dicampur pada minyak lintah menjadikan minyak lintah diperlukan ramai orang untuk diambil manfaatnya. Diantara manfaat dari minyak lintah antaranya ialah

Dengan sapuan minyak lintah pada bahagian wajah yang ada jeragat dan jerawatnya boleh menyembuhkan dan menghilangkannya. Hal ini kerana kandungan zat Hirudin dan Histamine terbaik untuk kulit wajah Menghaluskan dan Menegangkan Kulit
Penggunaan yang teratur dengan teknik mengosok atau mengurut wajah boleh menegang dan tampak lebih muda.

www.wasapp.my/0172317699

GARAM MANDIAN ROMANTIKA

Kita sebagai isteri, mana mungkin biarkan suami kita dlm keadaan murung, resah gelisah, kurang semangat dan kurang berkeyakinan dlm keadaan ekonomi dan kehidupan yg penuh cabaran

Semua  isteri impikan senyuman suami yang berpanjangan, kebahagiaan dan keharmonian dalam rumahtangga

Selain doa , GARAM MANDIAN ROMANTIKA  ikhtiar pada isteri buat suami tercinta dan rumahtangga,  hargailah mereka yg ada didpn mata, yg ada dlm hati dan jiwa kita

Kaseh sayang di beri bukan part time tp ia haruslah diberi secara fulltime

Salam hari SUAMI SEDUNIA💋💋💋💋

Pm or whatsapp 0172317699

#aurarezekimalaysia
#romantika
#jiwaiauramu
#testimoniaurarezekimalaysia
#mmiswan

Thursday, 9 November 2017

GARAM MANDIAN ROMANTIKA

GARAM MANDIAN ROMANTIKA

Kasih Sayang itu milik Allah
Ketenangan itu juga milik Allah
Kekayaan apa yang ada dilangit dan dibumi itu milikNYA

Suburkan ia dan bajai dengan menyemai dalam hati dan jiwa

Alhamdulillah syukur kepada sipemberi rezeki, memberi elham tanpa henti, membantu membentuk ikhtiar melalui terapi mandian garam ini

"ROMANTIKA" Garam mandian yang diadun dengan mawar merah jambu menghasilkan kesan Aura Romantis, kasih sayang serta wangian cinta merah jambu ini membangkit ghairah jiwa sipemakai

Pink Romance formulasi getaran jiwa bagi membentuk Aura kasih dan Cinta agar ia membentuk lebih bahagia

"Kedamaian kehidupan adalah dari jiwa, perbaiki Jiwa dan Auramu, pasti ianya lebih merasai Kebahagiaan, kasih sayang, ketenangan dan kekayaan dalam kehidupan"

Harga pasaran
ROMANTIKA
RM 55 SM
RM 60 SS

Moga melalui ini kita luaskan Aura kasih sayang kepada jiwa jiwa dunia

JM Miswan
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#romantika

Sunday, 22 October 2017

Perbezaan Garam Biasa dengan Garam Aura Rezeki

Apa Beza garam yang kita guna masak dgn garam bukit aura rezeki ?

1) Warna yang lain ; Garam Biasa warna putih dan garam Bukit Himalaya warna oren @ pink gituu

2) garam bukit aura rezeki hanya utk luaran shj. (Mandi @ rendam kaki)

3) Khasiat garam yang berbeza .

4)  Garam Bukit di bawa mandi tak Melekit , garam Biasa ( try la mandi)😜

5) Garam aura rezeki dah diruqyahkan .
      Garam biasa kau baca la sendiri ayat2 quran tuuu 💪🏻

Nak senang korang beli je garam aura rezeki . Rasai khasiat dan manfaat garam tu sendiri . Pastu jadi dropship ambo deh . Ok . ✌🏻️

Kak nor @ asieyah
agent aura rezeki
0172317699

#asieyahcollection
#agentgaramauramache
#AuraRezekiMalaysia
#jiwaiauramu  @ Asieyah's Collection

Monday, 16 October 2017

Aura Rezeki

Susahnya nak dapat garam Aura ni, terujer nak mandi garam sbb keberkesanan dan ajaibnya

Maksud diatas tu permintaan banyak tapi ejen2 yg ada tak cukup tangan nak sebarkan

Meh sambutlah tanganku dan aku ajari untuk mu, bersama kita sebarkan manfaatnya rahsia alam ini untuk jiwa jiwa dunia

#asieyahscollection
#agentaurarezekimache
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu
#jemaahaurarezeki

Friday, 29 September 2017

Asbab Mandi GARAM AURA REZEKI

Serius!!!
.
.
Saya mati-mati tak percaya ASBAB mandi garam boleh 'meroketkan' SALE saya!".
.
Dulu masa Dr. Azizan Osman bagitau ASBAB mandi garam boleh besarkan aura dan tarik rezeki, saya memang tak percaya.
.
Macam tak logik jer! Lepas mandi garam boleh jadi positif sangat..hihi😀😀
.
Mulanya, saya tak tergerak hati nak try. Tapi bila tengok kawan-kawan sangat positif. Hati terdetik.. Awat depa ni positif jer?😠😠
.
Saya tanya sorang kakak ni, she's totally AWESOME. Saya sangat hormat dan sangat ter'inspired' dengan kejayaan beliau..👍👍💕💕
.
Beliau bagi tips mandi garam..
"Buat terapi Mandi garam, bersihkan aura dan tunekan balik energy.."
.
===
.
Esoknya, sebelum solat saya dah sediakan air. Dalam penyediaan air.. saya berdoa kepada Allah..
"Ya Allah, berikanlah ketenangan jiwa, berikanlah kekuatan, berikanlah kesihatan yang baik, dan permudahkanlah urusanku hari ini.."
"Ya Allah, positifkan mindaku, bersihkan hatiku."
.
===
.
Hari pertama, tak rasa apa-apa. Masuk hari ketiga, saya mula rasai getaran positif..😄😄
.
Saya tak marah-marah, tak maki hamun.
Saya perasan, energy yang datang setiap pagi. MasyaAllah, idea mencurah-curah. Biz kami berada di aliran yang betul, semua dengan izin Allah..
.
Sejak mandi garam dengan izin Allah, saya semakin tenang, lebih banyak bersabar, tak maki hamun, tak marah-marah lagi. Ayat-ayat yang keluar dari mulut saya totally tukar.
Dan kini saya sangat percaya dengan sumber semulajadi nikmat dari Allah ini disertai dengan doa, semuanya Dengan Izin Allah..
Alhamdulillah, moga berpanjangan energy ini dan positif mind ini..Aminnn
- Pengguna Tegar Garam Bukit
.
===
.
Terapi Garam Assyifa' Aura Rezeki. Sangat awesome!
.
===
.
Terbukti sejak jutaan tahun, garam bukit mampu membantu membesarkan dan menampal aura bocor.
.
Aura bocor, akan membuatkan anda berasa;
✔ Keletihan,
✔ Kurang tenaga,
✔ Kemurungan,
✔ Fikiran negatif,
✔ Masalah rumahtangga,
✔ Masalah bisnes
✔ Lemah sistem tenaga dalaman.
.
Aura yang POSITIF akan berfungsi sebagai MAGNET REZEKI. Apabila energi positif dipancarkan, ia akan menarik aura positif.
.
Rezeki adalah energi positif. Apabila anda sentiasa pancarkan aura positif, maka rezeki akan tertarik bagaikan magnet kepada anda.
.
===
.
Anda akan sangat-sangat RUGI jika tidak mendapatkan Garam Assyifa' Aura Rezeki kerana;
➡ ia menepis aura negatif datang kepada anda.
➡ ia membantu menampal 'AURA BOCOR', dan besarkan AURA DIRI anda.
➡ ia membantu sebagai 'Pelaris' semulajadi untuk perniagaan dan Kerjaya anda.
➡ ia membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
➡ ia membantu menyerlahkan Potensi Diri.
➡ia membantu meningkatkan keyakinan diri.
.
===
.
Jangan biarkan biznes anda semakin malap dan terus layu!
Pulihkannya sekarang!
.
Cubalah Terapi Mandian Assyifa' Aura Rezeki untuk lonjakkan jualan anda ke tahap maksima!
Jiwai Auramu Hari ini👍👍👍
.

#asieyahscollection
#AgentAuraRezekiMache
#aurarezekimalaysia
#jiwaiauramu